BejelentésAblaktisztítás-megelégedettségi garancia!
Lássa tisztán a (kül)világot!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Amit a vízről tudni érdemes:

 

A víz feladata az, hogy a bevitt táplálékot a megfelelő helyre szállítsa, illetve, hogy a szervezetből eltávolítsa a hasznavehetetlen dolgokat. Ehhez a víz a szállítandó anyagokat feloldja. A víz azonban csak meghatározott mennyiségú anygot tud feloldani (telített oldat). Így, ha olyan folyadékot iszunk, amiben már van feloldva pl. cukor, alkohol stb, már csak kis mennyiségű anyagot tud feloldani. Ez elégtelen anyagcseréhez, illetve ennek tüneteihez vezethet (rosz közérzet, gyengeség, magas vérnyomás stb).

Ma már sokan tudják, hogy a csapvíz nem egészséges, és ásványvizet isznak. a főzéshez azonban továbbra is csapvizet használnak, mert amúgy túl drága lenne az étel. Úgy gondolják, ha felforralják a vizet, elpusztulnak a benne levő baktériumok, és a víz egészséges lesz. Azokat a baktériumokat, amiket a víben levő nagy mennyiségű klór már elpusztított. Tehát a forralás végeredményben nem javítja a víz minőségét. A baktériumok helyett a csapvíz viszont tartalmaz klórt, mint azt épp az imént említettük, és még vagy hatvanezerféle egyéb vegyi anyagot, amelyeket a forralás nem képes közömbösíteni! Többek között a gyógyszermaradványok, gyulladáscsökkentők fogamzásgátlók, és egyéb gyógyszerek, amelyeket az orvos nem írt fel Önnek, és valószínűleg soha nem is fog, tehát nics rá szükségük! Íme egy idézet a Népszabadságban 2005 december 1-én megjelent "Hormon a csapvízben" című cikkből:

"Budapesten évente mintegy 20 tonna novamidazofen - az Algopyrin és más gyógyszerek hatóanyaga - kerül a természetes vízfolyásokba. Emellett női nemi hormonok és fájdalomcsillapítók maradványai úsznak le a folyón. A jelenleg működő szennyvíztelepi technológiák egyike sem alkalmas a kis koncentrációjú gyógyszermaradványok kiszűrésére. (...)"

Víztisztító csúcstechnológia
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!